ReSound online szolgáltatások


Bejelentkezés időpontra - Íróasztal, naptár

Bejelentkezés időpontra

Szeretne ellátogatni a ReSound központi ellátó helyére? Bármilyen oka is legyen rá (orvosi vizsgálat, hallásvizsgálat, hallókészülék tesztelés, illeszték, tanácsadás, javítás, vásárlás), előre megtervezheti azt online bejelentkezési felületünk segítségével.

Gyorsabb bejelentkezés

Danavox kiterjesztett garancia akár 3+2 év

Kiterjesztett garancia regisztráció

A prémium ReSound hallókészülékekhez a jogszabályi kötelezettségen túl, további, ún. kiterjesztett garancia jár. Újonnan vásárolt készülékét online regisztrálhatja ennek igénybevételére.

Több garancia

Webáruház

Vásárlás bárhonnan

Termékeinkhez ajánlott vezeték nélküli és kommunikációs egységeket, minőségi elemeket, tisztító és karbantartó eszközöket, kiegészítőket, tartozékokat megvásárolhatja kényelmesen, bárhonnan, a Danavox webáruházában.

Kényelmesebb vásárlás

Szerviz bejelentés - Hallókészülék robbantott kép

Szerviz feltételek

Hiba vagy rendellenesség esetén, kérjük előzetesen tájékozódjon a szükséges teendőkről, szerviz folyamatunkról.

Szerviz infó

Szerviz bejelentés - Hallókészülék robbantott kép

Szerviz bejelentés

Ha nem segít a szűrőcsere és szerviz igénye van, bejelentheti azt akár a karosszékéből is. Ha vállalja futár költségét, bejelentése alapján mi megrendeljük Önhöz, futár elhozza nekünk, mi megjavítjuk, futár visszaviszi a megjavított, karbantartott, fertőtlenített készülékét.

Jobb szerviz

ReSoundHU YouTube csatorna képe

YouTube csatorna

ReSoundHU nevű YouTube csatornánkon bemutató videókat, felhasználói beszámolókat, használati útmutatókat és tippeket, valamint egyéb érdekességeket találhat.

Több videó

Támogatás bárhonnan - ReSound Smart 3D okostelefon alkalmazás

Támogatás bárhonnan

A ReSound Assist támogatás forradalmasítja a hallásgondozást. Otthon, munkában, vagy épp nyaraláskor, a ReSound Assist lehetővé teszi, hogy a ReSound Smart 3D alkalmazásból finomhangolási vagy frissítési igényt küldjön, majd közvetlenül audiológusától kapja meg a javított beállításokat.

Több támogatás

Olvasósarok - Nyitott könyv

Olvasósarok

Ha kíváncsi termékeink általános vagy részletes leírására, vagy épp valamelyik termékünk használati útmutatóját keresi, üljön be olvasósarkunkba és böngésszen .pdf formátumú tájékoztató anyagaink között.

Több tudás

Koronavírus

Koronavírus tájékoztatás

A 2020 tavaszán kialakult járványhelyzet következtében életbe lépő változásokról (biztonság, munkarend...) és új szolgáltatásokról, megoldásokról tájékozódhat.

Több információReSound logó hangsáv

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaismertető  

Danavox logó

A ReSound világmárka magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban.

© 2022 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.