ReSound online szolgáltatások


Bejelentkezés időpontra - Íróasztal, naptár

Bejelentkezés időpontra

Szeretne ellátogatni a ReSound központi ellátó helyére? Bármilyen oka is legyen rá (orvosi vizsgálat, hallásvizsgálat, hallókészülék tesztelés, illeszték, tanácsadás, javítás, vásárlás), előre megtervezheti azt online bejelentkezési felületünk segítségével.

Gyorsabb bejelentkezés

Danavox kiterjesztett garancia akár 3+2 év

Kiterjesztett garancia regisztráció

A prémium ReSound hallókészülékekhez a jogszabályi egy éven túl, további, ún. kiterjesztett garancia jár. Újonnan vásárolt készülékét online regisztrálhatja ennek igénybevételére.

Több garancia

Webáruház

Vásárlás bárhonnan

Termékeinkhez ajánlott vezeték nélküli és kommunikációs egységeket, minőségi elemeket, tisztító és karbantartó eszközöket, kiegészítőket, tartozékokat megvásárolhatja kényelmesen, bárhonnan, a Magyar Hallásgondozó webshopjában.

Kényelmesebb vásárlás

Támogatás bárhonnan - ReSound Smart 3D okostelefon alkalmazás

Támogatás bárhonnan

A ReSound Assist támogatás forradalmasítja a hallásgondozást. Otthon, munkában, vagy épp nyaraláskor, a ReSound Assist lehetővé teszi, hogy a ReSound Smart 3D alkalmazásból finomhangolási vagy frissítési igényt küldjön, majd közvetlenül audiológusától kapja meg a javított beállításokat.

Több támogatás

Szerviz bejelentés - Hallókészülék robbantott kép

Szerviz bejelentés

Ha nem segít a szűrőcsere és szerviz igénye van, bejelentheti azt akár a karosszékéből is. Ha vállalja futár költségét, bejelentése alapján mi megrendeljük Önhöz, futár elhozza nekünk, mi megjavítjuk, futár visszaviszi a megjavított, karbantartott, fertőtlenített készülékét.

Jobb szerviz

Olvasósarok - Nyitott könyv

Olvasósarok

Ha kíváncsi termékeink általános vagy részletes leírására, vagy épp valamelyik termékünk használati útmutatóját keresi, üljön be olvasósarkunkba és böngésszen .pdf formátumú tájékoztató anyagaink között.

Több tudásReSound logó hangsáv

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaismertető  

Danavox logó

A ReSound világmárka magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban.

© 2020 GN Hearing A/S hazai képviselete: Danavox-H Kft. 1073 Budapest, Kertész u. 37. Minden jog fenntartva.