KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÁS


Biztonság

Fontos számunkra az Önök és munkatársaink biztonsága. Ugyanakkor felelősségünk arra is kiterjed, hogy biztosítani tudjuk az emberek számára az életvitelükhöz, otthoni családi életükhöz szükséges jó hallást, vagy netán kritikus helyzetben a jó kommunikáció képességét.

Helyzet

Ezért - a járványügyi helyzetre való tekintettel - megtettük azokat a határozott intézkedéseket, amelyek eredményeként biztonságosan nyújthatjuk szolgáltatásainkat.

Nyitva tartás

Üzletünkben szigorú intézkedések mellett (fertőtlenítés, távolságtartás, további egészségügyi ajánlások...), normál nyitvatartási időben, de eltérő munkarenddel szolgáljuk ki ügyfeleket. Az érintésmentes fizetés (közelítős bankkártyával vagy telefonnal) mellett javasoljuk, hogy kérjen időpontot mielőtt ellátogatna hozzánk.

Bejelentkezek

Online szolgáltatások

Szolgáltatásaink bővítése során kiemelt figyelmet fordítunk az ügyintézések megkönnyítésére, személyes kontaktusok minimalizálására. Egy helyen összegyűjtöttük Önnek prémium, ReSound okos hallókészülékekhez nyújtható online szolgáltatásainkat.

Megismerem

Munkarend

Az első hullámban alkalmazott ügyeleti munkarendünket kiterjesztettük. Ugyanakkor üzlethelyiségünkben tartós várakozás nem megengedett. Kérjük úgy kalkuláljon, hogy a délelőtt személyes javításra leadott készülékért délután tud visszajönni. Ha időpontra érkezik hozzánk (pl. hallásvizsgálatra, orvosi vizsgálatra, hallókészülék beállításra), kérjük érkezzen pontosan, vagy pár perccel a kijelölt időpont előtt.

Ügyfélszolgálat

Kibővített telefonos és emailes ügyfélszolgálatot biztosítunk. Vezetékes számunkon kívül a +36 30 4439377 mobilszámunkon is hívhatnak. Az email megkeresésekre a szokásosnál rövidebb idő alatt, általában 24 órán belül válaszolunk.

Felhívom

Raktárkészlet

Minden termékünkből - így tartozékokból és elemekből is - megfelelő mennyiségű raktárkészlettel rendelkezünk. Az igényeket folyamatosan ki tudjuk szolgálni. Utánvételes fizetés mellet, házhozszállítás működik.

Háztól-házig szállítás

Szervizelés esetén oda-vissza szállításra futárt tudunk biztosítani. Így megoldható, hogy idős pácienseink otthonuk elhagyása nélkül elérhessék szerviz szolgáltatásunkat is. A szolgáltatás megrendeléséhez az alábbiakat kell eljuttatni hozzánk: név, cím, telefonszám.

Megrendelem

Közgyógy érvényesség

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő tájékoztatása szerint a 2020. március 1. után, a veszélyhelyzet ideje alatt lejáró közgyógyellátási igazolványok érvényessége a lejárat időpontját követő 90 nappal meghosszabbításra kerültek.

Vigyázzunk egymásra

Kérjük tartsák be a hivatalos ajánlásokat, folyamatosan tájékozódjanak a központi forrásokból. Vigyázzunk egymásra!

Hivatalos információk

Magyar kormány
koronavirus.gov.hu

Megnézem

Nemzeti Népegészségügyi Központ
nnk.gov.hu

Megnézem


ReSound logó hangsáv

ReSound logó

A ReSound segít az embereknek, hogy újra felfedezzék a hallás élményét. Célunk, hogy visszaadjuk Önök számára a gazdag, aktív és teljes életet, melyet nem befolyásol negatívan hallásvesztés. Márkaismertető  

Danavox logó

A ReSound világmárka magyarországi képviseleteként, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű szolgáltatásokkal várjuk Önt hallásgondozó központunkban.

© 2023 GN ReSound A/S hazai képviselete: Danavox Kft. 1066 Budapest, Lovag u. 17. Minden jog fenntartva.