Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.
×

ReSound Verso

A természet hangja

A ReSound Verso a tökéletes hangminőség új szabványa. Hangkezelése megegyezik a természetes fül hangkezelésével. Modellez, tisztít, balanszíroz és stabilizál minden hangbemenetet és a felhasználót minőségi hangkörnyezetbe helyezi, amely tiszta, gazdag és vibráló.
 

Több lehetőség

Minden hallható hang tökéletesen kiegyenlített, így természetesebben érzékelheti az Ön körül történő eseményeket. Meg tudja állapítani, melyek az erősebb hangok, melyek vannak közelebb Önhöz és melyikek honnan érkeznek. A ReSound Verso segítségével Ön természetesen tud reagálni a hallottakra.
 

Jobb fókusz

A jobb térérzékelésnek köszönhetően tudatosabban és pontosabban figyelhet az Önt érdeklő hangokra.

 

 

Szabadság

Amikor Ön úton van, hallókészülékei automatikusan alkalmazkodnak a változó környezethez. Ezzel jobb értést és tudatosságot nyújtanak minden helyzetben.

 

Nagyobb komfort

A ReSound Verso még a legnehezebb hallási szituációkban is megtartja az egyes hangok közötti nüansznyi különbségeket, így nem marad le semmiről és kényelmesen figyelheti az eseményeket.

 

Még diszkrétebb

Minden Verso készülék karcsú és kényelmes viseletet biztosít használója számára. Ezen kívül minden alkatrésze iSolate nanotechnológiás bevonattal védett, amely lepergeti a nedvességet és koszt.

 

Vezeték nélküli kapcsolat

A ReSound Verso támogatja az összes vezeték nélküli ReSound Unite vezeték nélküli kommunikációs tartozékot, így akár a ReSound Unite Phone Clip+ segítségével, és Android vagy iOS-t futtató mobilitelefonjával vezérelheti hallókészülékét és mobiltelefonos beszélgetését közvetlenül élvezheti fülében.