Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.
×

ReSound Unite

Vezeték nélküli kommunikációs eszközök ökoszisztémája

A kommunikáció szabadsága

A ReSound Unite vezeték nélküli kommunikációs eszközeivel jelentősen jobbá teheti napi életminőségét, mindezt észrevétlenül. Hat különféle eszköz közül választhat az Ön igénye és hallókészüléke szerint. Legyen szó telefonálásról, tévénézésről, zenehallgatásról, távirányításról, előadásról, tárgyalásról, vagy csak egy egyszerű beszélgetésről.

Mikro mikrofon

Élvezheti a páratlan fókuszt és beszédértést – még zajos környezetben is –, továbbá kiterjeszthet i halláskörnyezetét – akár 25 m-rel. Rendkívül egyszerű a használata és másodpercek alatt párosítható a ReSound okos hallókészülékekkel. Csíptesse annak a személynek a ruhájára, akit figyelni szeretne és élvezze a beszédet. Még akkor is jól fogja hallani őt, ha épp a szoba másik végében tartózkodik, vagy ha az autó hátsó ülésén ül.

Multi mikrofon

Ezzel a hordozható eszközzel a Mikro mikrofon minden előnyét élvezheti. Ezen kívül használhatja asztali mikrofonként is. Ha az asztal lapjára teszi, módot vált és mindenkit egyaránt hallhat, aki az asztalnál ül – pl. egy tárgyaláson vagy egy családi ebédnél. A Multi mikrofon csatlakoztatható továbbá indukciós hurokhoz, FM rendszerhez (FM vevő szükséges), illetve a mini-jack aljzaton keresztül bármilyen audio lejátszóhoz. Így mindent, minőségromlás nélkül, a fülében hallgathat.

 
 
 

Phone Clip telefon egység

Kicsi és könnyű vezeték nélküli egység, melyet könnyedén a ruhájára csíptethet. A bluetooth-os mobiltelefon hangját közvetlenül a hallókészülékbe juttatja. Egy gombnyomással fogadhat hívást, illetve szakíthatja meg a beszélgetést. Ezen kívül használhatja hallókészülékeinek vezérlésére is, például programot válthat és a hangerőt is változtathatja. Amennyiben a telefonon zenét hallgat, vagy filmet néz, a bluetooth kapcsolatnak köszönhetően közvetlenül hallókészülékeiben hallhatja azokat. Telefonálás közben elnémíthatja a külső hangok erősítését, így közvetlenül a telefonbeszélgetésre fókuszálhat.

TV egység

A ReSound TV egységének használatával családtagjai és Ön is a számára komfortos hangerővel hallgathatja az adást. Csatlakoztassa ReSound TV egységét otthoni tévéjéhez, audio rendszeréhez vagy számítógépéhez és élvezze a minőségi, sztereó hangzást közvetlenül hallókészülékeiben.

 

Egymástól függetlenül szabályozhatja hallókészülékei, illetve a tévéadás hangerejét, akár el is némíthatja hallókészülékei mikrofonját, hogy teljes mértékben a tévéadásra fókuszálhasson. És ha néhány percre (max. 5) el is hagyja a TV egység hatósugarát, mikor visszatér, hallókészülékei automatikusan visszacsatlakoznak az adásra.

Mini mikrofon

Hordozható, vezeték nélküli mikrofon, ami közvetlenül a hallókészülékbe küldi az audio jelet 7 méteres hatótávolságon belül. A felhasználó közvetlenül tudja egy személy hangját hallani (például autóban), megbeszélésen, otthon családi körben. Képes meghallani a hangokat olyan bonyolult akusztikai környezetben is ahol nehéz a beszédértés (például bevásárlóközpont). Amennyiben hordozható audió egységet közvetlenül a mini mikrofon audiobemenetére csatlakoztatja, hallókészülékében azonnal hallhatja azt.

Távirányító

A hallókészülék aktuális beállításait egyszerűen áttekintheti a könnyen olvasható LCD kijelzőn. A távirányítóval a következő funkciókat érheti el: programváltás, hangerőszabályzás, némítás, TV egységhez kapcsolódás. A billentyűzár funkció megakadályozza, hogy a távirányító útközben elnyomódjon, így táskájában, zsebében is biztonságosan hordozhatja távirányítóját.

Ökoszisztéma

Az Ön ReSound Unite kommunikációs eszközeit együttműködésre terveztük. Így ha pl. telefonhívása érkezik mialatt épp zenét hallgat vagy tévét néz, az adás automatikusan elnémul amíg Ön telefonál.

 

Vezeték nélküli eszközeink ökoszisztémájával Ön közvetlenül ReSound okos hallókészülékeibe sugározhat bármilyen audio jelet, amelyet finomhangolhat is egyéni igényei szerint