Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.
×

ReSound LiNX

A hallás sosem volt ennyire könnyed

Élénk tér- és beszédérzékelés

Próbálja ki az új ReSound LiNX hallókészülékeket és fedezze fel az Okos Hallás technológiájának előnyeit. Élvezze a tökéletes hangminőséget és hallási komfortot napkeltétől napnyugtáig. A tapasztalt hallókészülék-viselők által legjobb hangzásúnak ítélt LiNX, a térbeli érzékelés technológiájának köszönhetően, a környezeti hangok kristálytiszta érzékelését nyújtja felhasználói számára.
 

Hangminőség

Amikor Ön dolgozik, vagy találkozik a barátaival, annak tudatában beszélgethet velük, hogy könnyűszerrel követhet minden szót. Részt vehet a társaság beszélgetésében, és saját hangja is kellemesnek hat - még akkor is, ha a környezeti zajszint megemelkedik (pl. jármű elhaladás). Mindez a továbbfejlesztett kétoldali irányítottságnak (Binaurális direkcionalitás II) köszönhető. 

Stílus és kényelem

A modern, diszkrét és tartós ReSound LiNX készülékek az új formák és színek bármely variációjában elérhetőek. Így, ha Önnek számít a kényelem és a stílus, biztos lehet benne, hogy megtalálja a tökéletes megoldást.  A ReSound LiNX hallókészülék nem csupán egy miniatürizált mérnöki remekmű, hanem tetszetős is. Nem fogja észrevenni, mert annyira diszkrét és kényelmes, hogy el is felejtkezik róla viselés közben.  Az új kivitel ellenáll a mindennapi élet kihívásainak. Minőségi, tartós anyagokból készítettük. Minden eleme iSolateTM nanotechnológiás bevonattal védett, kívülről és belülről egyaránt. Ez lepergeti a nedvességet, koszt és a korrozív anyagokat, mint a fülzsír vagy a sós izzadtság. Ezzel a védelemmel láttuk el a külső hangszórókat, a nyitott illesztékcsöveket és a gyári nyitott illesztékeket is.     

 

iPhone-ra tervezve

A ReSound LiNX az első, iPhone-ra tervezett hallókészülék, amely ajtót nyitott a közvetlen kommunikációhoz. Mostantól a hallókészülékek vezeték nélküli, sztereó fejhallgatóként működnek együtt az iPhone vagy iPad eszközökkel. 
 

Kapcsolatteremtés

Egy dolgos nap végén is marad energiája szeretteire. Mert minden, amit hall, amit visel, olyan könnyeddé és természetessé válik. Tekintse át a ReSound LiNX tudását és az Okos Hallás technológiáját, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak Önhöz és életstílusához. 
 

Alkalmazások

Egyedi igényei alapján finomhangolhatja ReSound LiNX hallókészülékét a legújabb ReSound SmartTM alkalmazással. 

 

Tartsa kézben fülzúgását

A ReSound LiNX nyugtató háttér hangokkal vonja el figyelmét a fülzúgásról. Minden tinnitus és ízlés egyéni. Így a megnyugtató hangokról való elképzelés is nagyon különböző lehet. Ezért a ReSound LiNX választási lehetőséget ad Ön számára. Kiválaszthatja, hogy az előre beállított tinnitus terápiás hangok vagy a természetes hangok valamelyikét hallgatja hallókészülékében. 

 

Tájékoztató füzet

Felhasználói beszámolók

Ha érdekli, hogyan vélekednek azok, akik már kipróbálták a LiNX-et, nézze meg néhány perces filmjeinket.