Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.
×

Kommunikáció

Kapcsolatteremtés könnyedén

Képzelje el kedvenc zenéjét, sztereó hangzással, pontosan az Ön hallásgörbéjéhez igazítva, amit közvetlenül iPhone, iPad vagy iPod touch készülékéről játszik le.

 

Kezdeményezzen telefon- vagy videóhívásokat szeretteivel. Tornázzon kedvenc edzőjének hangutasításait követve a fitness alkalmazással. Nincsenek vezetékek. Nincsenek adapterek. Nincs semmilyen köztes eszköz.

 

 

TELEFONÁLÁS

Tiszta, sípolásmentes társalgás és magabiztos telefonbeszélgetés.

 

 

 

SZTEREÓ HANGZÁS

Film, hanganyag vagy zenehallgatás kristálytiszta sztereó hangzással.

 

VIDEÓ HÍVÁSOK

Varázsolja nappalijába távol lévő szeretteit, vagy kövesse végig unokája virtuális látogatását, mialatt a helyszíni közvetítést közvetlenül a fülében hallhatja.

 

 

NAVIGÁCIÓ

Minden útbaigazítást tisztán hallhat a fülében, amikor idegen helyen figyeli a navigációs rendszer információit.

 

Ha Önnek nincs iPhone telefonja, akkor is könnyedén hallhatja telefonjának hangját ReSound LiNX hallókészülékeiben. A ReSound UniteTM Telefon egység bármely bluetooth-képes telefonról képes sztereó módban továbbítani hívásait, zenéit, hanganyagait hallókészülékére.

 

A telefon egység akár egyszerű távirányítóként is funkcionálhat hallókészülékei számára. Szabályozhatja vele a hangerőt vagy használhatja a némítás funkciót.