Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.
×

Hangzásélmény

Élénk tér- és beszédérzékelés

 

 

A ReSound térbeli hangzás technológiájának (Surround Sound by ReSoundTM) legfejlettebb verziója kiváló tájékozódási képességet és beszédértést nyújt használója számára. Minden egyes hangot képes lesz meghallani, akár olyan összetett hangkörnyezetben is, ahol jelen van minden családtagja. A hangzavar növekedése mellett is könnyűszerrel folytathatja a társalgást.

 

A ReSound térbeli hangzás újdonságai

A továbbfejlesztett kétoldali irányítottság és a javított térérzekelés algoritmusainak kombinációja különlegessé teszi a ReSound térbeli hangzását. A párban működő készülékek folyamatosan kicserélik és egyeztetik egymással a hangkörnyezetből érkező adatokat annak érdekében, hogy kiváló tájékozódási képességet, hangminőséget és beszédértést nyújtsanak, függetlenül hallási szituáció bonyolultságától.

 

 

Tájékozódás és fókusz

A javított térérzékelés (Spatial SenseTM) újra modellezi a hangok külső fülből belső fülbe való haladását. Lehetővé teszi, hogy Ön pontosan érzékelje a hangok forrásának helyét, így minden eddiginél természetesebben észlelheti környezetét. Mindezt az elérhető legmagasabb hangminőséggel.

 

A továbbfejlesztett kétoldali irányítottság (Binaural DirectionalityTM II) dinamikusan optimalizálja a kétmikrofonos beállításokat, hogy Ön az igazán fontos hangokra fókuszálhasson, miközben megtarthatja az Ön körül folyó egyéb események érzékelését is. Ez segíti, hogy természetes módon vehessen részt a beszélgetésekben, akár zajos helyzetben is.

 

Természet által ihletett technológia

A természet által ihletett ReSound térbeli hangzás technológia a cég saját hangfeldolgozó rendszere. A továbbfejlesztett technológiák használatával újra modellezzük az emberi fül működését, így tesszük újra elérhetővé Ön számára a hangok felismerésének és azok hajszálpontos helymeghatározásának természetes agyi képességét.