Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.
×

Formatervezés

Kényelem, stílus, tartósság

A modern, diszkrét és tartós ReSound készülékek az új formák és színek bármely variációjában elérhetőek. Így, ha Önnek számít a kényelem és a stílus, biztos lehet benne, hogy megtalálja a tökéletes megoldást.

 

Kényelmes

A külső hangszórós és normál fülmögötti készülékek már az új SureFitTM illeszték szériát használják, amelyek kisebbek és könnyen illeszkednek hallójáratába. Bár apró, az új külső hangszóró nagy dolgokra képes a halláskomfort és hangminőség terén.

 

Tartós és megbízható

Az új kivitel ellenáll a mindennapi élet kihívásainak. Minőségi, tartós anyagokból készítettük. Minden eleme iSolateTM nanotechnológiás bevonattal védett, kívülről és belülről egyaránt. Ez lepergeti a nedvességet, koszt és a korrozív anyagokat, mint a fülzsír vagy a sós izzadtság. Ezzel a védelemmel láttuk el a külső hangszórókat, a nyitott illesztékcsöveket és a gyári nyitott illesztékeket is.