Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.
×

ReSound Enzo

A legokosabb szupererős hallás megoldás

ReSound Enzo előnyei

A ReSound Enzo a legfejlettebb hallásmaradványos készülék, amellyel bármely hangot könnyedén meghallhat, bármerről is érkezzék. A ReSound Enzoval élvezheti a választás szabadságát, kapcsolatban maradhat az Ön számára legfontosabb dolgokkal és felfedezheti milyen érzés intuitív módon teljesen személyre szabni hallását.

 

Kristálytiszta hangzás minden környezetben

A ReSound Enzoval megtapasztalhatja a felerősített és kiegyenlített hangokat, amelyek kristálytisztán szólnak, bármely környezetben. Használatával Ön tisztán élvezheti a minden eddigitől nagyobb, gerjedésmentes erősítést. A ReSound Enzo javított térérzékeléssel (Spatial SenseTM) rendelkezik, amit azért fejlesztettünk, hogy használója könnyebben azonosíthassa az egyes hangforrások helyét. Ezzel az Önt érdeklő hangokra fókuszálhat úgy, hogy közben továbbra is tudja mi történik Ön körül.

 

iPhone-ra tervezve

A ReSound Enzo egy különleges, iPhone-ra tervezett szupererős hallókészülék. Ez azt jelenti, hogy a telefonhívásokat, zenét vagy más hangot iPhone, iPad vagy iPod touch eszközéről közvetlenül hallókészülékeibe küldheti, mintha csak egy vezeték nélküli fejhallgatót használna.


Videohívások


Az iPhone kompatibilitás segít Önnek kihasználni a telefon- és a videohívások (pl. FaceTime) előnyeit. A videotelefonálás vizuális hatásai élvezetesebbé teszik a beszélgetéseket.

 

Kapcsolatfelvétel egyszerűen

A ReSound Enzo egyszerűvé teszi a kapcsolatfelvételt, a fontos személyekkel való párbeszédet, és mindent amire szüksége van, így nem marad le semmiről.

 

Ha Ön Android rendszerű okostelefont vagy bármely más, bluetooth-képes telefont használ, egyszerűen párosítsa hozzá a ReSound vezeték nélküli telefon egységét (Phone Clip+), így Ön is élvezheti a fenti előnyöket.

 

Kommunikáció határok nélkül

A ReSound Enzo képes kapcsolódni az összes vezeték nélküli ReSound kommunikációs kiegészítőhöz, melyek közvetlen audio jeltovábbítást és diszkrét vezérlést tesznek elérhetővé használója számára. Vezeték nélküli egységeink segítenek kiterjeszteni a halláskörnyezetet, akár távolabbra hallhat, vagy jobban fókuszálhat egy zajos helyszínen. Ezen kívül mozgási szabadságot ad és megérthet vele minden szót, anélkül, hogy szemtől szemben kellene lennie a beszélővel.

 

Kényelmes, könnyű és megbízható

Kényelmes és könnyű kialakítása mellett, a ReSound Enzo az elérhető legfejlettebb szupererős hallókészülék. Minden nagyszerű tulajdonsággal elérhető három erősítési szinten: erős, nagyon erős és szupererős. Ezen kívül különböző színek közül választhat, hogy még inkább illeszkedjen saját stílusához.

 

A ReSound Enzo strapabíró és megbízható. Minden alkatrésze (külső és belső egyaránt) iSolate nanotechnológiás védelemmel van ellátva, amely egy ultravékony bevonatot képez a felületeken és megvédi a készüléket a kosz, pára, izzadtság, fülzsír okozta káros hatásoktól.

ReSound intelligens alkalmazások a személyre szabott hangzásélményért

Gyorsan elérhető hangerőszabályzás, hogy követni tudja az eseményeket. Beállíthatja az Önt érdeklő hangokat. Diszkréten módosíthatja beállításait, vagy ellenőrizheti azokat egy szempillantás alatt.

 

A díjnyertes ReSound Smart alkalmazással az Ön egyéni ízlése szerint finomhangolhatja ReSound Enzo készülékeit.

Kapcsolatfelvétel egyszerűen

Felhasználói beszámolók

Ha érdekli, hogyan vélekednek azok, akik már kipróbálták az Enzot, nézze meg néhány perces filmjeinket.