Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.
×

Alkalmazások

Személyre szabható hallásélmény, könnyedén

ReSound Smart app

A díjnyertes ReSound SmartTM applikációval egyedileg finomhangolhatja ReSound okos hallókészülékeit. Beállíthatja az Önt érdeklő hangokat, diszkréten módosíthatja beállításait, vagy ellenőrizheti azokat egy pillantás alatt. Mindezt közvetlenül iPhone, iPad, iPod touch, esetleg Androidos eszközéről, vagy akár Apple Watch okos órájáról.

 

ReSound kommunikációs egységek vezérlése

A ReSound Smart alkalmazásból is elérheti vezeték nélküli kommunikációs kiegészítőit. Módosíthatja a sugárzott hang és a hallókészülék mikrofonjának balanszát és hangerejét. Aktiválhatja ReSound UniteTM mikrofonját és szabályozhatja hangerejét, ha épp fókuszálni szeretne egy személy beszédére, aki viseli azt. Továbbá néhány érintéssel átválthat TV egységére, amikor kezdődik kedvenc műsora.

 

Kedvencek hozzáadása

Ha elcsípi a pont megfelelő hallókészülék beállításokat, elmentheti azt a kedvencek listájába. A mobiltelefon helyszíninformációi alapján a ReSound Smart alkalmazás automatikusan képes aktiválni a kívánt beállításokat, amikor később visszatér egy olyan helyre, ami szerepel az elmentett kedvencei közt. De akár máskor is előveheti ezeket a beállításokat, ha szükségét érzi.

 

Hang kiemelés és kényelem különösen nehéz hangkörnyezetben is

Komfort zajban

 

Hangos környezetben csökkentheti az általános zajszintet, így téve komfortosabbá a szituációt.

 

Beszéd fókusz

Javíthatja a fókuszt amikor egy másik ember beszédjére koncentrál. Képzeljen el egy előre nyúló nyalábot, aminek a szélességét módosíthatja, így a beszélő szavai még tisztábban hangzanak.

 

 

Komfort szélben

Egy szeles napon, a szélzajszűrő funkció aktiválásával csökkenthető a kellemetlen zúgás mértéke, így kényelmesebb és kevésbé megterhelő lesz a hallókészülék viselése.

 

Tartsa kézben fülzúgását

A ReSound Smart alkalmazás tinnitus kezelő funkciójával hat különböző természetes hang közül lehet választani, melyek hangzása egyedileg beállítható, így biztosan megtalálja a leginkább megnyugtatót.

 

 

Hallókészülékek megtalálása

Ha épp nem jut eszébe hova tette utoljára hallókészülékeit, gyorsan felderítheti helyüket a Smart alkalmazás kereső funkciójával.

 

ReSound Control app

Mióta mindennapivá vált az okostelefonok használata, a hallókészülék hangerőszabályzása és programváltása is pofonegyszerű, csupán egy érintésre van Öntől. Egyszerűen csak párosítsa a Phone Clip+ telefon egységet okostelefonjával, töltse le az ingyenes ReSound Control alkalmazást, és máris diszkrét vezérléssel rendelkezik hallókészülékei felett.
 

Az applikációval programot válthat, szabályozhatja a hallókészülék, vagy akár a ReSound jeladók (pl. Mikro és Multi mikrofon, TV egység) hangerejét is, továbbá lehetősége van a jeladó-hallókészülék balansz beállítására is.